ponuda / Prodaja / stan / Okolno mesto
ID 42907
Donja Satornja, Donja Šatornja
Okolno mesto, Topola
300.000 €
Struktura0.5 stan
Kvadratura600.00 m2
NameštenostPrazan
Spratnost2 /
GrejanjeCG
StanjeStandard

Rudnički Biser. Donja Šatornja kao i gornja dobila naziv po gornjim i donjim Turskim šatorim. Prelepo pod Rudničko selo sa Jasenicom rekom koja protiče duž celog dela sela. Na 100 m od Jasenice i glavnog puta za Rudnik nalazi se mogu slobodno reći biser, jer domaćinstvi nema šta nema od kuća (dve), pomoćnih objekata, garaža (400 kv) koi su novo gradnja a tako sređeni u uređeni što se kaže ko u apoteci. Voda arterski bunar i gradska, struja trofazna. Kuća veća i novija, prizemlje kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, kupatilo, slavska soba i zastakljena terasa. Na spratu tri spavaće sobe i ostava(može da se preuredi u kupatilo), kotlarnica kotao na čvrsto gorivo, radijatori, agregat od 65 kv povezan sa obadve kuće, aluminiumska stolarija na kući, alarm kamere, klima,lsve ispred kuća i pomoćnih oblekata je asvaltirano kao i ulaz od glavnog puta nekih 100m., spakovano oko 80 m drva u kući, pušnici, pečenjaru za rakiju i brave. Druga kuća dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinja i kupatilo. Garaža, tor za ovce i jagnjiće ozbiljan ozidan, razne ostave za drva, zimnice, pomoćne mašine, traktor… Sve ima na slikama!!! Šume oko 70 ari dobre bukva, cer, bagrem. Pogled je odličan, restoran do imanja, ostavlja se deo mehanihzacie!!! Za ozbiljne igrače sa vizijom imanje koje moraju da pogledaju!!!

 

 

Šatornja Topola, imanje 4.5 ha, dve kuće oko 200 kv, pomoćni objekti 400 kv, voda gradska i arterski bunar, struja trofazna, šume 70 ari, cena 300.000€

Agencijska provizija 3%

2024. Sva prava zadržana. Dea Dia
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.